Jobba på iSales

En nytänkande arbetsgivare

Trivsel

För oss på iSales är det viktigt att våra medarbetare trivs. Om man trivs på sin arbetsplats är det enklare att prestera på topp och tillsammans nå bra resultat.

Arbetsmiljö

Vi har därför sett till att det finns olika spel och aktiviteter att utnyttja på rasterna. Bland annat finns pingis, biljard och PlayStation att använda. Att umgås och ha kul ihop stärker sammanhållningen och oss som ett team.

Gemenskap

För våra anställda arrangerar vi även workshops, föreläsningar och utbildningar för att ständigt kunna utvecklas. Goda prestationer belönas alltid med fina priser under våra uppskattade månadsmöten och QSA (Quarterly Sales Awards).

Lär känna våra medarbetare

Q & A

Erbjuder ni någon garantilön?

Ja, vi erbjuder garantilön + provision på alla våra projekt. Garantilönen varierar för de olika projekten, hör av dig till oss för mer info.

Vilka projekt har ni?

Vi jobbar med några av Sveriges starkaste varumärken - Tele2 privat, Tele2 företag och Operatören 3.

Erbjuder ni deltidstjänster?

Nej, vi erbjuder endast heltidstjänster på iSales.

Kräver ni erfarenhet av tidigare sälj?

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men det är inget krav. Vi tror att man kommer långt med en stark vilja och drivkraft att lära sig.

Hur ser ens första dagar ut på iSales?

Första dagen är det avtalsskrivning och genomgång av projekten. Sen har vi en utbildning som varar i tre dagar där du får lära dig allt du behöver kunna för att lyckas inom ditt projekt.