BLI EN DEL AV OSS

iSales Nordens modernaste säljbolag inom telemarketing.

Från att börja som en 17 åring på vårat ingångsprojekt till att nu sitta på Tele2 Företag har varit en otrolig resa för mig. Min tid på iSales gav mig inte bara grunderna i försäljning utan också värdefulla relationer och en passion för affärer. Nu, med min första lön på 80.000 kr, är jag tacksam för varje steg på min resa och ser fram emot nya utmaningar och möjligheter här på iSales AB

Tomass Sveikats
Säljare

Möt dina framtida kollegor!

Hur ser rekryteringsprocessen ut?

Vi tar emot din ansökan och ringer upp dig för en telefonintervju om din profil passar det vi söker just nu.

Under telefonintervjun stämmer vi av med några frågor för att kolla om du har rätt profil för jobbet.

I det här skedet kommer du att få träffa våra rekryterare i våra lokaler. Har du kommit så här långt är chanserna goda att vi är rätt för varandra! 🔥

Vi sätter igång och gör allt för att göra dig till vår nya stjärnsäljare! Grattis till jobbet!

Stockholm

Cypern

Alla lediga tjänster

FAQ

På iSales letar vi efter passionerade och kommunikativa personer som brinner för att nå resultat och växa både personligt och professionellt. Vi sätter stort värde på drivkraften att sträva framåt och att kontinuerligt ta sig an nya mål och utmaningar. Våra kandidater bör vara beredda på ett intensivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsdag. Vi erbjuder en prestationsbaserad lön som belönar din hårda arbete och framgångar.

Vi på iSales ser inte tidigare erfarenhet som ett krav. Istället värderar vi din nyfikenhet och vilja att lära högre än tidigare arbetslivserfarenhet. Hos oss får varje individ den nödvändiga utbildningen och stödet för att växa och lyckas i sin roll, oavsett tidigare bakgrund eller erfarenhet.

På iSales prioriterar vi driv, ambition och en stark inriktning på resultat hos våra säljare. Vi uppmuntrar dig att omfamna utmaningar och att våga ta dig utanför din bekvämlighetszon, vilket är avgörande för framgång hos oss. För att säkerställa effektiv kommunikation och försäljning av våra produkter krävs även flytande svenska språkkunskaper.

På iSales erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster som är skräddarsydda för att möta moderna behov, både för privatkunder och företagskunder. Vår mångsidiga portfölj inkluderar:

  • Streamingtjänster: Vi ger våra kunder tillgång till de bästa streamingplattformarna för underhållning när och var de vill, vilket innebär ett brett utbud av alternativ för att njuta av favoritprogram och filmer.
  • TV-abonnemang: Vi erbjuder olika paketlösningar för att passa alla typer av tittarbehov, från grundläggande till premiumkanaler, vilket säkerställer att varje kund kan anpassa sin TV-upplevelse efter personliga preferenser.
  • Bredband: Snabbt och tillförlitligt bredband för hem och företag, vilket garanterar en smidig internetupplevelse och effektiv hantering av onlineaktiviteter.
  • Mobilabonnemang: Flexibla mobilabonnemang som passar alla från grundanvändare till de mest datakrävande användarna, vilket ger oavbruten kommunikation och anslutning i en alltmer uppkopplad värld.
  • Lotter: Vi erbjuder även lotter som en del av vårt sortiment, vilket ger kunder möjligheten att delta i spännande chansspel och ha chansen att vinna fantastiska priser.

 

På iSales strävar vi efter att erbjuda lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar, oavsett om de är privatpersoner eller företag. Vi stärker deras vardag genom teknik och service av högsta kvalitet.

Vi använder en prestationsbaserad lönestruktur där din prestation direkt påverkar din inkomst – desto bättre resultat du levererar, desto högre blir din ersättning. Under din första månad erbjuder vi en garantilön på 10 000 kronor för att ge en stabil start. Detta kompletteras med en attraktiv provision som speglar din försäljningsframgång, vilket säkerställer att din hårda arbetsinsats belönas på ett fördelaktigt sätt.

Måndag – Torsdag:
09:45 – 10:00:
Starta dagen med ett energifyllt morgonmöte! Vi summerar gårdagens framgångar och firar topp-prestationer och förbereder oss inför dagens utmaningar.

10:00 – 12:15:
Vi dyker in bakom telefon och fokuserar på produktivitet och att leverera resultat.

12:15 – 13:00:
Ta en välförtjänt lunchpaus med kollegorna – en stund att ladda om och skapa positiv stämning.

13:00 – 15:30:
Återvänd till produktionen med fullt fokus.

15:30 – 15:45:
En kort paus för att sträcka på benen och återhämta sig.

15:45 – 18:00:
Avsluta dagen starkt med en sista push mot våra produktionsmål.

 

Fredag:
09:45 – 10:00:
Starta dagen med ett energifyllt morgonmöte! Vi summerar gårdagens framgångar och firar topp-prestationer och förbereder oss inför dagens utmaningar.

10:00 – 12:15:
Vi dyker in bakom telefon och fokuserar på produktivitet och att leverera resultat.

12:15 – 13:00:
Ta en välförtjänt lunchpaus med kollegorna – en stund att ladda om och skapa positiv stämning.

13:00 – 16:00:
Avsluta dagen starkt med en sista push mot våra produktionsmål innan vi tar helg.

 

Denna dagliga rutin är skräddarsydd för att maximera effektiviteten och säkerställa att varje medarbetare och produktion inte bara uppfyller, utan överträffar sina försäljningsmål. Välkommen till en arbetsdag fylld av energi, prestation och framgång på iSales!