VI SKAPAR
FRAMTIDENS
ENTREPRENÖRER

Yrket som säljare

Att jobba som säljare på iSales innebär att du ringer till befintliga kunder och erbjuder dem produkter, ger god service, förmedlar ett attraktivt erbjudande och kommer till avslut med bästa möjliga utfall. Vårt unika koncept är att alltid ge ett kundbemötande i världsklass och samtidigt leverera bästa möjliga kvalitativa resultat. 

Försäljning är ett yrke som kräver rätt inställning, målmedvetenhet, kunskap och framförallt vilja. Som nyanställd hos oss kommer vi att utbilda dig i både produktkunskap och säljteknik för att ge dig alla rätta förutsättningar till att lyckas med ditt arbete. Du kommer tillsammans med dina coacher och teamledare få individuellt stöd och vägledning för att löpande förbättra dina försäljningskunskaper.

iSales erbjuder dig möjligheten att tjäna mer pengar än andra yrkesgrupper. Därför erbjuder vi dig en hög marknadsmässig lön med marknadens bästa provisionsstege.

Färdigheterna som du utvecklar på iSales är bland annat entreprenörskap, kommunikationsförmåga, socialkompetens och självförtroende. För många av våra anställda är iSales den första arbetsgivaren, vilket även har inneburit att flertalet säljare har gjort fina karriärer både under och efter sin anställning hos oss.

0 kr
Genomsnittslön
0 + år
Erfarenhet
0 +
Projekt
0 m2
Kontor
0
Säljplatser
0 min
Västra Skogen T-bana
superhero-girl-roof-top

Utvecklingsmöjligheter

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare för unga samt ambitiösa människor som vill ut i arbetslivet, därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare och ger dem verktygen som de behöver för att lyckas inom försäljning.

Som säljare hos oss kommer du gå igenom en tydlig och utvecklande karriärtrappa som följer din personliga utveckling.

Förutom vår säljavdelning så har vi en dedikerad kvalitetsavdelning, IT-avdelning, administration och en rekryteringsavdelning, varav tillsättning sker löpande.

Har du avslutat dina studier eller tröttat på ditt nuvarande jobb och är ute efter ett utvecklande och fartfyllt arbete med bra lönsamhet?
Vill du arbeta på ett försäljningskontor i toppklass? Kontoret är centrat beläget i Solna, Västra Skogen.
Vill du bli en entreprenör? Vi skapar framtidens företagare. Vi är en språngbräda för unga människor som vill nå framgång i livet.
Är du en person som är utåtriktad, ambitös och trivs med att arbeta i ett högt tempo?
Vill du lära dig försäljning från grunden eller vidareutveckla dina tidigare kunskaper inom försäljning?
Föregående
Nästa

Arbetsmiljö

För oss på iSales är arbetsmiljön högst prioriterat. Därför ordnar vi löpande afterwork, större årliga event och konferenser för våra anställda. Allt med syfte för att skapa bästa möjliga gemenskap och trivsel.
För våra anställda arrangerar vi även workshops, föreläsningar och utbildningar för att ständigt kunna utvecklas. Goda prestationer belönas alltid med fina priser under våra uppskattade säljtävlingar.

På rasterna finns även pingis, fotbollsspel och Playstation m.m.
iSales är med andra ord inte bara en arbetsplats utan också en mötesplats där man umgås och knyter kontakter med sina kollegor. Merparten av oss som jobbar på iSales är mellan 18 till 29 år.

Scroll to Top